Zoeken

  • Telefoonnummer O. Bayat: 06-14343414

  • Telefoonnummer 2: 06-41973323

Home

Personeel

Personeel

Development and Training is what we’re all about

01_icon

Personeel

Onze kern wordt, naast de beschikbare kennis in huis, gevormd door ons personeel. Wij beschikken over een gecertificeerd, gevarieerd, gemotiveerd en zelfstandig werkend personeelsbestand. Grander B.V. blijft continu investeren in haar personeel om deze zo up-to-date mogelijk te houden. Zo bieden wij ons personeel, waar nodig, diverse cursussen aan om zichzelf te verrijken van de benodigde materie. Zo is ons personeel altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en wijzigingen omtrent de veiligheid, werkprocedures en uiteraard de geldende wetgeving.

02_icon

Werving & Selectie

Door haar ideale netwerk tussen opdrachtgevers en werknemers is Grander B.V. in staat om gericht en efficiënt te werven. Voor las –en elektromonteurs neemt Grander B.V. een wervingsperiode in acht van twee weken. Na de werving vindt er een uitgebreide screen plaats en wordt op basis van de geanalyseerde gegevens de juist selectie gemaakt. Wij het plukken……u de vruchten! Grander B.V. kan door haar diversiteit aan personeel onder andere de volgende Manpower leveren:
– Kabeltrekkers
– Grondwerkers
– Kraanmachinisten
– Monteurs
– Lassers

03_icon

Vacatures

Momenteel zijn wij voorzien en zijn er geen vacatures open. Wij zijn uiteraard voortdurend op zoek naar nieuwe krachten. Houdt daarom deze site in de gaten voor actuele vacatures.

HTML is allowed in here.